Alegeți tariful cel mai potrivit pentru exigențele Dumneavoastră


#

TARIF SOFT

PREȚUL BAZĂ 45,00 € / luna + 1,50 € pentru fiecare apel suplimentar PREȚUL CONVENȚIONAT * 39.00 € / luna + 1,35 € pentru fiecare apel suplimentar
- 25 Apeluri incluse in PREȚUL DE BAZĂ
- Aviz prin email cu rezumat în limba dorită (Cea mai bună soluție pentru cine are nevoie de a dialoga cu țări străine fără traducător)
- Număr de telefon privat cu numai un adaos de o taxă anuală de € 20,00 (Acest serviciu permite ca clientul ce telefonează să primească un mesaj după indicațile D-stră sau un mesaj în numele companiei, sau fară mesaj personalizat, util pentru cei care doresc să facă transfer de apel).

CUM SE ACTIVEAZĂ:

ABONAMENT MINIM BIMENSIL PREPLĂTIT CU CARDUL SAU CU TRANSFER BANCAR; PER ACTIVARE APELURI SUPLIMENTARE E NECESAR DE FĂCUT O REINCĂRCARE DE € 10,00, ACEST IMPORT SE VA REȚINE PE TOATĂ PERIOADA, CIND CREDITUL SE VA TERMINA VE-ȚI PRIMI UN E-MAIL CU MESAJ DE AVIZ PENTRU A DECIDE DE A REÎNCĂRCA, IN CAZUL NUMĂRULUI PRIVAT VA FI ACTIVATĂ SECRETERIA CU MESAJ AUTOMAT LA FIECARE APEL SUPLIMENTAR PINA LA SFÎRȘITUL LUNII SAU PÎNĂ LA REÎNCĂRCARE, TOATE MESAJELE VOR FI TRIMISE PRIN E-MAIL INDATĂ CE VA FI REÎNCĂRCAT CONTUL.

CONVENȚII

1- Clienții prezentați de către profesioniști, avocați, contabili care sînt deja convenționați cu noi. Convenționați devin toți care se înregistreaza online si aderează la serviciul nostru. Profesioniștii care prezintă cel putin trei clienții vor avea dreptul la un tarif special.
2- Clienții care activează două planuri tarifare și de asemenea pe două nume diferite.
3- Clienții care prezintă un nou client trebue sa fie indicat la activarea de noul utilizator astfel incît vor putea beneficia ambii de o reducere luna următoare.
4- Policlinici, medici (recomandăm TARIFUL PROFESIONAL).
5- Clienții care încheie un acord pe șase luni preplătite.

#

TARIF STANDART

PREȚUL BAZĂ 90,00 € / luna + 1,30 € pentru fiecare apel suplimentar PREȚUL CONVENȚIONAT * 80,00 € / luna + 1,15 € pentru fiecare apel suplimentar
- 70 Apeluri incluse in PREȚUL DE BAZĂ
- Aviz prin email cu rezumat în limba dorită (Cea mai bună soluție pentru cine are nevoie de a dialoga cu țări străine fără traducător)
- Număr de telefon privat INCLUS (Acest serviciu permite ca clientul ce telefonează să primească un mesaj după indicațile D-stră sau un mesaj în numele companiei )
- Secretara răspunde la telefon și înafara orelor de lucru sau cînd numărul vostru este ocupat, toate mesajele vor fi trimise via e-mail.
- număr de fax cu adaos de o taxă anuala de doar € 20,00 , toate faxurile vor fi trimise prin e-mail.

CUM SE ACTIVEAZĂ:

ABONAMENT MINIM BIMENSIL PREPLĂTIT CU CARDUL SAU CU TRANSFER BANCAR; PER ACTIVARE APELURI SUPLIMENTARE E NECESAR DE FĂCUT O REINCĂRCARE DE € 10,00; ACEST IMPORT SE VA REȚINE PE TOATĂ PERIOADA, CIND CREDITUL SE VA TERMINA VE-ȚI PRIMI UN E-MAIL CU MESAJ DE AVIZ PENTRU A DECIDE DE A REÎNCĂRCA, IN CAZUL NUMĂRULUI PRIVAT VA FI ACTIVATĂ SECRETERIA CU MESAJ AUTOMAT LA FIECARE APEL SUPLIMENTAR PÎNĂ LA SFÎRȘITUL LUNII SAU PÎNĂ LA REÎNCĂRCARE, TOATE MESAJELE VOR FI TRIMISE PRIN E-MAIL ÎN TIMP DE 24 ORE.

CONVENȚII

1- Clienții prezentați de către profesioniști, avocați, contabili care sînt deja convenționați cu noi. Convenționați devin toți care se înregistreaza online si aderează la serviciul nostru. Profesioniștii care prezintă cel putin trei clienții vor avea dreptul la un tarif special;
2- Clienții care activează două planuri tarifare și de asemenea pe două nume diferite;
3- Clienții care prezintă un nou client trebue sa fie indicat la activarea de noul utilizator astfel incît vor putea beneficia ambii de o reducere luna următoare;
4- Policlinici, medici (recomandăm TARIFUL PROFESIONAL);
5- Clienții care încheie un acord pe șase luni preplătite.

#

TARIF PROFESSIONAL

PREȚUL DE BAZĂ 215,00 € / luna + 1,00 € PENTRU FIECARE APEL SUPLIMENTAR PREȚ CONVENȚIONAT * € 190.00 / luna + 0,90 € PENTRU FIECARE APEL SUPLIMENTAR
- 200 apeluri incluse în PREȚUL DE BAZĂ
- Aviz prin email cu rezumat în limba dorită
(Cea mai bună soluție pentru cine are nevoie de a dialoga cu țări străine fără traducător) - NUMAR DE TELEFON PRIVAT INCLUS (Serviciul permite clientului să primeasca un mesaj după indicațiile voatre sau în numele companiei)
- Număr de fax exclusiv inclus (faxul va fi transmis prin e-mail)
- Secretara va raspunde și Înafara orelor de lucru, sau cînd numărul Vostru va fi ocupat (mesajele vor fi transmise prin e-mail)
- Gestionarea agendei și rezervări cu adaos de € 15,00 / lunar (La cerere se efectuiază programări, rezervari etc..)

CUM SE ACTIVEAZĂ:

ABONAMENT MINIM BIMENSIL PREPLĂTIT CU CARDUL SAU CU TRANSFER BANCAR PER ACTIVARE APELURI SUPLIMENTARE E NECESAR DE FĂCUT O REINCĂRCARE DE € 10,00; ACEST IMPORT SE VA REȚINE PE TOATĂ PERIOADA, CIND CREDITUL SE VA TERMINA VE-ȚI PRIMI UN E-MAIL CU MESAJ DE AVIZ PENTRU A DECIDE DE A REÎNCĂRCA, IN CAZUL NUMĂRULUI PRIVAT VA FI ACTIVATĂ SECRETERIA CU MESAJ AUTOMAT LA FIECARE APEL SUPLIMENTAR PÎNĂ LA SFÎRȘITUL LUNII SAU PÎNĂ LA REÎNCĂRCARE, TOATE MESAJELE VOR FI TRIMISE PRIN E-MAIL ÎN TIMP DE 24 ORE.

CONVENȚII

1- Clienții prezentați de către profesioniști, avocați, contabili care sînt deja convenționați cu noi. Convenționați devin toți care se înregistrează online si aderează la serviciul nostru. Profesioniștii care prezintă cel putin trei clienții vor avea dreptul la un tarif special.
2- Clienții care activează două planuri tarifare și de asemenea pe două nume diferite.
3- Clienții care prezintă un nou client trebue sa fie indicat la activarea de noul utilizator astfel incît vor putea beneficia ambii de o reducere luna următoare.
4- Policlinici, medici (recomandăm TARIFUL PROFESIONAL).
5- Clienții care încheie un acord pe șase luni preplătite.

#

OPȚIUNI SUPLIMENTARE

- NUMĂR DE TELEFON SUPLIMENTAR € 5,00 / LUNĂ (GESTIONAREA NUMERELOR DE TELEFON SUPLIMENTARE - totalul de apeluri suplimentare primite este oricum stabilit de către planul tarifar al numarului principal).
- NUMERE DE FAX € 5,00 / LUNĂ (GESTIONAREA NUMERELOR DE FAX PENTRU TARIFUL UNDE NUMĂRUL DE FAX NU E INCLUS.
- GESTIONAREA APELURILOR ĂN IEȘIRE SPRE ALTE PERSOANE TERȚE PE TERITORIUL EUROPEAN € 1,00 PE MINUT (Ideal pentru cei care doresc să comunice cu clienții în altră limbă, pentru apeluri in ieșire este dorită reincărcare de € 30.00 de scalat pîna la exaurare.) EXPEDIERE FAX - € 2,00 pe pagină pe teritoriul european. (Conținutul faxului trebuie trimis prin e-mail indicînd și destinatarul, dorită reincărcare de € 10.00 de scalat pina la exaurare.)
- ACTIVITĂȚI DE TRADUCERI ÎN SCRIS € 20.00 fiecare 40 RÎNDURI DIMENSIUNI PAGINA A4
- ACTIVITATE DE REZERVĂRI HOTEL, AUTO, SĂLI DE ȘEDINȚE, ETC...
- ALTE SERVICII LA COMANDĂ - la cerere 48 ore prima.