#

TARIF PROFESIONAL

PREȚUL DE BAZĂ 215,00 € / luna + 1,00 € PENTRU FIECARE APEL SUPLIMENTAR PREȚ CONVENȚIONAT * € 190.00 / luna + 0,90 € PENTRU FIECARE APEL SUPLIMENTAR
- 200 apeluri incluse în PREȚUL DE BAZĂ
- Aviz prin email cu rezumat în limba dorită
(Cea mai bună soluție pentru cine are nevoie de a dialoga cu țări străine fără traducător) - NUMAR DE TELEFON PRIVAT INCLUS (Serviciul permite clientului să primeasca un mesaj după indicațiile voatre sau în numele companiei)
- Număr de fax exclusiv inclus (faxul va fi transmis prin e-mail)
- Secretara va raspunde și Înafara orelor de lucru, sau cînd numărul Vostru va fi ocupat (mesajele vor fi transmise prin e-mail)
- Gestirea agendei și rezervări cu adaos de € 15,00 / lunar (La cerere se efectuiază programări, rezervari etc..

CUM SE ACTIVEAZĂ:

ABONAMENT MINIM BIMENSIL PREPLĂTIT CU CARDUL SAU CU TRANSFER BANCAR PER ACTIVARE APELURI SUPLIMENTARE E NECESAR DE FĂCUT O REINCĂRCARE DE € 10,00; ACEST IMPORT SE VA REȚINE PE TOATĂ PERIOADA, CIND CREDITUL SE VA TERMINA VE-ȚI PRIMI UN E-MAIL CU MESAJ DE AVIZ PENTRU A DECIDE DE A REÎNCĂRCA, IN CAZUL NUMĂRULUI PRIVAT VA FI ACTIVATĂ SECRETERIA CU MESAJ AUTOMAT LA FIECARE APEL SUPLIMENTAR PÎNĂ LA SFÎRȘITUL LUNII SAU PÎNĂ LA REÎNCĂRCARE, TOATE MESAJELE VOR FI TRIMISE PRIN E-MAIL ÎN TIMP DE 24 ORE.

CONVENȚII

1- Clienții prezentați de către profesioniști, avocați, contabili care sînt deja convenționați cu noi. Convenționați devin toți care se înregistrează online si aderează la serviciul nostru. Profesioniștii care prezintă cel putin trei clienții vor avea dreptul la un tarif special.
2- Clienții care activează două planuri tarifare și de asemenea pe două nume diferite.
3- Clienții care prezintă un nou client trebue sa fie indicat la activarea de noul utilizator astfel incît vor putea beneficia ambii de o reducere luna următoare.
4- Policlinici, medici (recomandăm TARIFUL PROFESIONAL).
5- Clienţii care încheie un acord pe şase luni preplătite.

Activeaza acum tariful

PROFESSIONAL

click următorul link

link

Click aici