PENTRU MICI INTREPRINDERI SI TINERI PROFESSIONISTI
#

TARIF SOFT

PREȚUL BAZĂ 45,00 € / luna + 1,50 € pentru fiecare apel suplimentar PREȚUL CONVENȚIONAT * 39.00 € / luna + 1,35 € pentru fiecare apel suplimentar
- 25 Apeluri incluse in PREȚUL BAZĂ
- Aviz prin email cu rezumat în limba dorită (Cea mai bună soluție pentru cine are nevoie de a dialoga cu țări străine fără traducător)
- Număr de telefon privat cu numai un adaos de o taxă anuală de € 20,00 (Acest serviciu permite ca clientul ce telefonează să primească un mesaj după indicațile D-stră sau un mesaj în numele companiei, sau fară mesaj personalizat, util pentru cei care doresc să facă transfer de apel)

CUM SE ACTIVEAZĂ:

ABONAMENT MINIM BIMENSIL PREPLĂTIT CU CARDUL SAU CU TRANSFER BANCAR; PER ACTIVARE APELURI SUPLIMENTARE E NECESAR DE FĂCUT O REINCĂRCARE DE € 10,00, ACEST IMPORT SE VA REȚINE PE TOATĂ PERIOADA, CIND CREDITUL SE VA TERMINA VE-ȚI PRIMI UN E-MAIL CU MESAJ DE AVIZ PENTRU A DECIDE DE A REÎNCĂRCA, IN CAZUL NUMĂRULUI PRIVAT VA FI ACTIVATĂ SECRETERIA CU MESAJ AUTOMAT LA FIECARE APEL SUPLIMENTAR PINA LA SFÎRȘITUL LUNII SAU PÎNĂ LA REÎNCĂRCARE, TOATE MESAJELE VOR FI TRIMISE PRIN E-MAIL INDATĂ CE VA FI REÎNCĂRCAT CONTUL.

CONVENȚII

1- Clienții prezentați de către profesioniști, avocați, contabili care sînt deja convenționați cu noi. Convenționați devin toți care se înregistreaza online si aderează la serviciul nostru. Profesioniștii care prezintă cel putin trei clienții vor avea dreptul la un tarif special.
2- Clienții care activează două planuri tarifare și de asemenea pe două nume diferite.
3- Clienții care prezintă un nou client trebue sa fie indicat la activarea de noul utilizator astfel incît vor putea beneficia ambii de o reducere luna următoare.
4- Policlinici, medici (recomandăm TARIFUL PROFESIONAL).
5- clienții care încheie un acord pe șase luni preplătite.

Activează acum tariful

Soft. Click

următorul link

Click aici